miercuri, 16 martie 2011

Când treci...


În toate sistemele, la toate nivelurile ierarhice, există un spaţiu de manifestare al tuturor energiilor, formelor şi codurilor, simultan. Un spaţiu larg deschis şi interferat pe nivele multiple.
Ne sprijinim pe un Pământ care nucleează şi atingem un Cer care infuzează.
Ceea ce se întâmplă se descarcă în spaţiul de nucleaţie, decantează în forme şi procese. Intră în spaţiul de percepţie şi reacţie al formelor.
Trăim ca forme pe un strat-peliculă, epidermic, ţesut şi condiţionat de alte trăiri şi forme, interferate de diverse descărcări şi schimburi de energii.
Ceea ce se descarcă pe vibraţie inferioară închide în forme/concepte, nucleează, coagulează.
Ceea ce se distilează pe vibraţie superioară urcă în profunzimi, radiază spre spaţii largi. Sunt germenii unor coduri pe care nu le mai putem categorisi sau închide în forme/concepte.
Rădăcinile formei sunt în non-formă, aşa cum rădăcinile zgomotului sunt în liniştea care îl cuprinde şi care îi permite să existe, iar rădăcinile conştiinţei sunt dincolo de ceea ce încercăm să imaginăm ca fiind conştiinţă.
Substanţele şi energiile superioare întră în spaţiul incident conştiinţei umane, infuzând până la nivelul materiei inerte. Este viaţa care nu poate fi explicată, doar trăită. Este spaţiul larg, necunoscut, nesufocat de concepte, care permite unei dimensiuni subtile să existe. Este tot ceea ce nu am învăţat să numim, acea parte de 96% neaparţinând lumii barionice cu care ne-am familiarizat.
Ceea ce se descarcă din şirul vibraţiilor de ordin inferior tind să nucleeze într-un anumit infra-spaţiu. În acest sens dialectic, s-au conturat păreri cu privire la faptul că ar exista un atractor de energii având vibraţii inferioare în interiorul Terrei, posibil în discontinuităţile sale interne, cum ar fi Konrad şi Mohorovičić.
Când treci de la atenţia dedicată exclusiv lumii barionice (lumea de 4%) la o trăire mai largă, spaţioasă, care tinde spre complet, se naşte o lume de posibilităţi.
Când depăşeşti eticheta conceptuală extrem de limitativă, de dicţionar, ai în faţă o entitate care nu mai este redusă la o trăsătură singulară menită a se aşeza mai bine în superficialitatea minţii, atunci permiţi accesul la o înţelegere/trăire completă.

Niciun comentariu:

Florentis